Om Pointex

Vår affärsidé är att kunna erbjuda våra kunder ett totalt sortiment inom bärbar belysning & arbetsplatsbelysning. Hos oss finner du produkter och varumärken för alla behov och verksamhetsinriktningar – one stop shopping! Vi arbetar ständigt med att utveckla och förbättra vårt sortiment för att därmed förenkla vardagen för våra många kunder.

Vår policy
Vår policy är att ständigt ställa höga kvalitets- och miljökrav mot våra leverantörer vilket för våra kunder innebär produkter med hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser och inte minst god marginal för våra återförsäljare. Vi riktar oss till grossister och återförsäljare som förutom våra säljares kontinuerliga besök även kan beställa och få information via vår webbshop. Givetvis står vår personal på vårt kontor till tjänst vid frågor och beställningar. 

Miljötänkande
Ett led i vårt miljötänkande är vårt medlemskap i Elkretsen. Elkretsen och FTI som båda erbjuder ett rikstäckande återvinningssystem. Insamlingssystemet är konstruerat för att säkerställa en effektiv och miljöriktig hantering.

Våra kunder
Våra produkter finner du exempelvis hos:

De ledande elgrossisterna som Ahlsell, Elektroskandia, Selga, Solar, Storel m.fl. Elkedjan, Mekonomen, Meca, AD Bildelar, Granngården, Bolist, Järnia, billtillbehörsbutiker, järn- och industriförnödenhetsåterförsäljare, EKO-hallen. Bensinkedjor som Bilisten, OKQ8, Preem, Shell, Statoil. Byggvaruhandeln m.fl.